2011. február 20., vasárnap

Elme kontroll

Hosszú idő után jelentkezem ismét. Elnézéseteket kérem, de nem találtam megfelelő témát, de a napokban kezem ügyébe akadt egy statisztika. Egy TV nézettségi statisztika! Nem is volt kérdéses mi lesz a következő témám...
Az elme kontroll!

Első és legfontosabb kérdésem felétek! Hogyan juthatnak idáig a dolgok anélkül hogy észrevegyük?

Nos, akármilyen extrémnek is hangzik, az emberi agy, olyan akár egy számítógép. Rendelkezzék BÁRMILYEN JÓ paraméterekkel, működése csak annyira megbízható, amennyire a belé táplált adatok ezt lehetővé teszik.

Amennyiben befolyásolni tudják a befelé menő adatokat, teljesen mindegy hogy az adott személynek 20 diplomája van, TELJES MÉRTÉKBEN programozható, hogy mit is gondoljon!

Legjobb példája az elme kontrollnak és mentális hipnózisnak a televízió. A LEGDURVÁBB fegyver a pszichológiai hadviselés egész történetében. És mégis, sok családban már családtag a tv...

Egy virtuális valóságban éltek. Egy a végletekig kontrollált környezetben amit a tömegmédia hozott létre.
A legtöbben, és a leginkább sajnos a fiatalok, teljes mértékben elfogadják azt, amit a TV mond...

Populáris kultúra, Filmek, Zene, mind mind üzeneteket hordoznak, hogy a világ hogy működik, és nekik hogy kell viselkedniük.

A leghatékonyabb formája a dolognak az, mikor a kontrollált nincs tudatában hogy kontroll alatt van. Megint csak a TV a legjobb példa erre. Gondoljatok csak vissza! Láttátok már kicsi gyereketeket vagy idős mamát papát vagy szüleiteket TV-t nézni? Jellegzetes üveges szem, bambulás a képernyőre....ez nem más, mint hipnotikus elmeállapot!

Nem szeretnék hogy túl sokat gondolkodj...

Valószínűleg ezért van annyi féle fajta TV műsor, új Tv-k, drogok, alkohol, ésatöbbi ésatöbbi...
Ezek azok a dolgok amik lekötik az agyadat.

Nehogy útban legyél a sok fontos embernek a gondolkodásoddal....
Ébredjetek fel! Nagyon gyorsan mert mások irányítják az életeteket, és nem is tudtok róla!

Az az igazság, hogy minden amit olvasol, látsz, hallasz, és média, az lassan már mind egy multinacionális cég kezében van.

Az a kőkemény valóság, hogy bőség zavar van. Mikor több mint 100 csatorna közül választhatsz, vagy 100 film is készül évente, vagy a sok új lemez és lemezkiadó újabbnál újabb zenékkel, a tömérdek magazin a polcokon, DE ez mind mind 5-6 cég tulajdona!

A top TV csatornák 90%-a ugyanazon óriások kezében van, akik egyébként a TV hálózatot is birtokolják. És ha azt hiszitek hogy az Internet majd megszabadít minket, ki kell hogy ábrándítsalak! A főbb internetes hírforrások is ugyanazon cégek kezében vannak...

Két módja van tehát annak hogy irányítsuk az ember agyat! Az első és "egyszerűbb" a bemenő információ feletti uralom.

A TV nem más mint egy hipnotizőr! Mert aki elkezd majd ez után a cikk után agyalni, az úgy érezheti magát, mint mikor a hipnotizőr csettint az ujjával, hogy Ó! Felébredtem!

Az emberek általában azt hiszik a hipnózisról hogy valami természetfeletti ezoterikus dolog. Pedig egyáltalán nem...

Csupán egy mentális állapot, mikor az alany a figyelmét egy pontba fókuszálja! Gondolj csak bele! Neked is biztos volt már mikor csak révedtél a semmibe, egyetlen pontot nézve, és a külső dolgok eltompultak. EZ A HIPNOTIKUS állapot! Akármilyen hihetetlen is!

Volt már olyan érzésed mikor megvásároltál valamit, hogy miért is vetted meg? :)
Ez egy tipikus példája annak, hogy hogyan tudnak minket a vásárlásba belecsalni.
Pontosan ez a célja a reklámnak, legyen az politikai vagy termék reklám. A cél ugyanaz! Az egyik terméket ad el, a másik gondolatokat!

Ha figyeled a Híradót, akkor a bemondó egyenesen a TE szemedbe néz! Mindegy honnan nézed a készüléket! Aztán nézz meg egy hipnotizőrt! A beszéd stílusuk szinte megegyezik!

Talán érdemes egy pillanatra elgondolkodnunk, hogy miért van tele Magyarország is szórakoztató műsorokkal ilyen olyan TV csatornákkal, miközben az oktatásunk a béka segge alatt van.
Persze elég nehéz működtetni egy ilyen rendszert, ha többen rájönnek mi is áll a háttérben, következés képpen agyat kell mosni...


Nos, a következő lépcsőfokra is hamarosan rátérek de most mennem kell...a következő cikk az agymosás lesz. Hagyom had emésztődjenek kissé az eddig olvasottak.

GONDOLKOZZ, ÉBREDJ, HARCOLJ!

( Az emberi agy 5 fő érzékkel tájékozódik a világban. Ez az 5 érzék a: Látás,(75%) Hallás (10%) Ízlelés(5%) Tapintás(5%) Szaglás(5%). Ha csak a látást, és a hallást irányítani tudják, bármire képesek beprogramozni téged! És a Tv képes erre...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése